nieuws

Rotterdam krijgt groen dakterras in centrum

Café

Rotterdam heeft er een opvallend horecaterras bij. Engels Grandcafé Rotterdam Zalen in hartje Rotterdam heeft sinds afgelopen weekend een volledig ingericht terras met uitzicht op de skyline van de havenstad.

Rotterdam krijgt groen dakterras in centrum

Het groene dakterras op het Groothandelsgebouw is open van mei tot en met begin oktober. Voor de inrichting van het dakterras tekent Erwin Stam Tuinstudio. Het dakterras kenmerkt zich door veel groen zoals planten en struiken.

Op de kaart van Engels staan drankjes en tapas. Het terras doet komende zomer tevens dienst als locatie voor feestelijke evenementen, talkshows en expat borrels. Ook wordt het terras verhuurd voor barbecuepartijen of feesten met dj’s.

Reageer op dit artikel