nieuws

Saint Tropez Rotterdam moet zes maanden dicht

Café

Burgemeester Aboutaleb van Rotterdam heeft café-restaurant Saint Tropez aan de Coolsingel een sluiting van zes maanden opgelegd. Aanleiding voor het besluit is een schietincident begin mei, waarbij geen bezoekers gewond raakten.

Saint Tropez Rotterdam moet zes maanden dicht

Direct na het voorval, dat plaatsvond in de nacht woensdag 2 op donderdag 3 mei, sloot ondernemer Chiel Jongejan de deuren van Saint Tropez al voor twee weken om de politie de gelegenheid te geven het voorval grondig te onderzoeken.

De gemeente Rotterdam meldt in een persbericht, gepubliceerd op Nieuwsbank, dat burgemeester Aboutaleb het horecabedrijf aan de Coolsingel een sluiting van zes maanden heeft opgelegd. Over de directe aanleiding van het schietincident is nog niets bekend en er is ook nog geen schutter aangehouden.

Reageer op dit artikel