nieuws

Oranjefans drinken verdriet weg in ‘sad hour

Café

Op de Oranjecamping in Charkov konden de fans van het Nederlands elftal zondagavond hun verdriet goedkoop wegdrinken. De organisatie besloot een ‘sad hour’ in te stellen, met twee biertjes voor de prijs van één. Een tegenhanger van ‘happy hour’.

Oranjefans drinken verdriet weg in ‘sad hour

De oranjesupporters waren heftig teleurgesteld na de uitschakeling van Nederland in de groepsfase van het EK op zondag 17 juni.

Het Nederlands elftal werd zondagavond tegen Portugal gesteund door zo’n 10.000 Nederlandse supporters. Zij konden Oranje echter niet naar de overwinning schreeuwen. Portugal zegevierde met 2-1 en ging daarmee door naar de kwartfinales, Oranje moet met nul punten naar huis.

De meeste gasten van de Oranjecamping verlaten Charkov maandag.

Reageer op dit artikel