nieuws

Restaurant zet foto terrasdief op Facebook

Café

Restaurant D’n Boerderij in ’s Hertogenbosch heeft Facebook ingezet in de zoektocht om de dader te vinden van de diefstal van terrasstoelen. Op de pagina van het restaurant op Facebook staat een foto van de vermoedelijke dader.

Restaurant zet foto terrasdief op Facebook

De foto is afkomstig uit de bewakingscamera. Daarop is een man op een fiets te zien. Volgens het horecabedrijf gaat het hier om de vermoedelijke dader van de diefstal van acht terrasstoelen.

Inmiddels komen er diverse tips binnen bij het restaurant over de vermoedelijke dader. Daarbij zit een tip waarin de naam van de persoon op de foto wordt genoemd. Restaurant D’n Boerderij gaat de tips overhandigen aan de politie.

Een woordvoerder van de politie laat weten dat het niet nodig is om de politie op voorhand in te schakelen bij de zoektocht naar de dader. Wel merkt de woordvoerder op dat het restaurant een probleem heeft wanneer de man op de foto niet de dader is.

Reageer op dit artikel