nieuws

Rotterdamse zaken lanceren samen Hotspotroute

Café

Cocktailbar Elit, restaurant Level en club Blender hebben hun krachten gebundeld en de ‘Hotspotroute Rotterdam’ gelanceerd. Volgens de initiatiefnemers de manier om in één avond de beste plekken van de stad te ontdekken.

Rotterdamse zaken lanceren samen Hotspotroute

Startpunt van de hotspotroute is de Oude Haven van Rotterdam. In bar Elit aan de Wijnhaven wordt een cocktailworkshop verzorgd. Daarna wordt een driegangenmenu geserveerd bij restaurant Level in de Pannekoekstraat in het Maagd van Hollandkwartier. De avond wordt afgesloten bij club Blender in de Schiedamsevest.

Initiator Ron de Jong is overtuigd van de kracht van het initiatief. ‘Veel mensen hikken aan tegen de organisatie van een uitje. Deze tour door de Maasstad is het antwoord op alle saaie, verplichte nummertjes en geeft een ieder de kans om Rotterdam op haar best te ervaren.’

De Hotspotroute is beschikbaar voor groepen vanaf 6 personen. Kijk op de website Hotspotrouterotterdam.nl voor reserveringen en informatie.

Reageer op dit artikel