nieuws

Stuntende barman steekt gasten in brand

Café

Een stunt van een barman van danscafé Havana in Den Haag is volledig misgelopen. Door met vuur en alcohol te spelen zijn zeven bezoekers van het horecabedrijf gewond geraakt.

Stuntende barman steekt gasten in brand

In de nacht van vrijdag op zaterdag wilde de barman een showtje geven door glazen met alchol aan te steken. Daarbij ontstond plotseling een enorme steekvlam en stond direct een gast in brand. Die viel tegen een ander aan, waardoor er meer gasten brandwonden opliepen. Totaal raakten zeven mensen gewond.

Van de zeven gewonden is er één overgebracht naar Brandwondencentrum Beverwijk. De barman is aangehouden en heeft inmiddels een uitgebreide verklaring afgelegd bij de politie. Over de inhoud hiervan wil de politie niets kwijt.

De eigenaar van de zaak heeft uit respect voor de slachtoffers de zaak zaterdag en zondag gesloten.

Reageer op dit artikel