nieuws

Weer horeca in voormalige Stadsherberg Almelo

Café

In de voormalige Stadsherberg aan de Kerkstraat in Almelo komt weer een horecagelegenheid. In het pand wordt op dit moment hard gewerkt aan een verbouwing.

Weer horeca in voormalige Stadsherberg Almelo

Eetcafe La Fontana heeft bij de gemeente een vergunning aangevraagd voor het exploiteren van een horecabedrijf in het pand. Het nieuwe bedrijf wil geopend zijn op maandag tot en met woensdag van 10.00 uur tot 23.00 uur en op donderdag tot en met zondag van 10.00 tot 01.00 uur, zo schrijft de regionale krant Tubantia.

Het is niet de eerste keer dat de Stadsherberg weer een horecabestemming krijgt. Eerder probeerde Tim Keijzer het met zijn Markt 2 formule die hij ook in Borculo en Haaksbergen exploiteerde. Hij huurde het pand van Bierbrouwer Heineken. Daarvoor zat in het pand Bar restaurant Eindelijk.

Reageer op dit artikel