nieuws

Beachclub Royal is Beste Strandpaviljoen

Café

Beachclub Royal uit Hoek van Holland is donderdag 5 juli verkozen tot Beste Strandpaviljoen van 2012. De Zuid-Hollandse horecagelegenheid was ook vorig jaar winnaar van de verkiezing, die een initiatief is van Strand Nederland, KHN, Stichting Nederland Schoon en het NBTC. De publieksprijs ging naar Strandpaviljoen De Zeemeeuw in Noordwijk.

Beachclub Royal is Beste Strandpaviljoen

De winnaar Beste Strandpaviljoen 2012 is dezelfde als vorig jaar. De jury van de wedstrijd, georganiseerd door Strand Nederland, Koninklijke Horeca Nederland (KHN), Stichting Nederland Schoon en het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen (NBTC), koos voor Beachclub Royal uit Hoek van Holland.

De jury was erg te spreken over ‘de uitmuntende gastvrijheid en uitgebreide service’. Bovendien scoorde het bedrijf hoog op de onderdelen schoon en deskundig. Goed voor de hoogste overall score.

Publieksprijs voor De Zeemeeuw

Nieuw dit jaar was de publieksprijs. De meeste stemmen gingen naar Strandpaviljoen De Zeemeeuw in Noordwijk. Prijzen waren er ook voor Phanta Rhei in Vlissingen (schoonste paviljoen) en Beachhouse 25 in Groede/Breskens (populairst onder Duitse gasten).

Per provincie werden eveneens winnaars aangewezen. In Zuid-Holland won overall winnaar Beachclub Royal (Hoek van Holland), Strandpaviljoen Paal 17 op Texel won de strijd op de Waddeneilanden, in Noord-Holland scoorde de Haven van Zandvoort het best en de winnaar in Zeeland werd Strandpviljoen Puur in Groede.

Het beste strandpaviljoen wordt jaarlijks gekozen uit de 321 paviljoens langs de Nederlandse kust. De ranglijsten zijn een combinatie van publieksstemmen, websiteonderzoek en telefonische vragen. De uiteindelijke kanshebbers worden nog bezocht door mystery guests.

Reageer op dit artikel