nieuws

Eemlust wint ook Fris Verdient een Flesje-bokaal

Café

Eemlust in Baarn is naast de nummer één positie in de Misset Horeca Terras Top 100 ook winnaar geworden van de Fris Verdient een Flesje-bokaal. Het is een prijs voor het hoogst genoteerde terras dat fris uitschenkt in het glazen horecaflesje.

Eemlust wint ook Fris Verdient een Flesje-bokaal

Door fris te schenken uit het bekende horecaflesje krijgt ‘de kwaliteit en uitstraling van het terras een extra accent’, aldus de organisatie. ‘Fris verdient een flesje’ is een campagne die sinds een paar jaar het gebruik van de glazen fles in de horeca promoot.

Met een speciaal icoon is bij ieder bedrijf in de lijst aangegeven of er wel of geen horecaflesje wordt gevoerd.  In de eindbeoordeling speelde het geen rol omdat door productiviteit en handling horecabedrijven soms kiezen voor het gemak van de postmix of grotere verpakkingsvormen.
Bekijk hier de gehele ranglijst van de Terras Top 100 van 2012.

Reageer op dit artikel