nieuws

Gratis Italiaans ijs voor Ryanair-vliegers

Café

Wie een vliegticket van Ryanair laat zien bij grand café Maastricht Soiron, krijgt de tweede ijscoupe gratis. De horecagelegenheid viert met deze actie de komst van een basis van de low budget vliegmaatschappij op Maastricht Aachen Airport.

Gratis Italiaans ijs voor Ryanair-vliegers

Ryanair opent in december dit jaar een basis op luchthaven Maastricht Aachen Airport. Het wordt de eerste basis in Nederland van de vliegmaatschappij en de 51e wereldwijd.

Tot en met 23 augustus krijgen gasten van grand café Maastricht Soiron de tweede Italiaanse ijscoupe gratis op vertoon van een vliegticket van Ryanair. De horecagelegenheid is gevestigd in het oude Spaanse Gouvernement aan het Vrijthof.

In het pand is ook het Museum aan het Vrijthof gehuisvest. Op vertoon van een Ryanair-vliegticket kunnen bezoekers met korting naar binnen.

Reageer op dit artikel