nieuws

HMSHost opent Cafe Communal op Schiphol

Café

HMSHost heeft op de C-Pier van luchthaven Schiphol Cafe Communal geopend. Het nieuwe concept van de horeca-exploitant is mediterriaans georiënteerd, vanaf deze pier vertrekken veelal vluchten naar Zuid-Europa.

HMSHost opent Cafe Communal op Schiphol

Met Cafe Communal wil HMSHost een ‘warme, ongedwongen sfeer uitstralen, waardoor gasten zich wagen aan de Costa del Sol of de Plaza de Espana’. In het assortiment onder ander bocadillo sandwiches, pizetta’s en tapas.

In de zaak staat een zogeheten ‘comunal table’, een gemeenschappelijke tafel waar gasten kunnen aanschuiven om samen te eten en te drinken. HMSHost wil daarmee inspelen op de trend van de ‘sharing experience’. De inrichting is van de hand van architectenbureau Creneau International.

HMSHost is onderdeel van de Autogrill Group en actief op meer dan honderd luchthavens wereldwijd. De horeca-exploitant heeft een jaaromzet van meer dan 2,5 miljard Amerikaanse dollars en ruim 34.000 medewerkers.

Reageer op dit artikel