nieuws

Horecaondernemer start eigen kortingssite

Café

Horeca ondernemer Mark van de Velde uit Eindhoven is zijn eigen kortingssite gestart. Via www.1sterondje.nl. probeert hij gasten eerder op de avond naar uitgaansgelegenheden in diverse steden te lokken door een korting van minimaal 45 procent te bieden.

Horecaondernemer start eigen kortingssite

Mark van der Velden runde zelf drie horecazaken in Stratumseind in Eindhoven. De danscafés, Café Thomas, Café Spijker & Café de Kluts, kampten ook met rustige momenten op de dag. ‘Een bekend fenomeen voor nagenoeg iedere horecaondernemer. De zaak is open, personeel en DJ staan klaar, maar het is wachten op de eerste gasten,’ zegt Van de Velden bij de lancering van 1sterondje.nl.

‘Tijdens de daluren kan een horecabedrijf via de nieuwe website zijn of haar producten tegen een gereduceerd tarief aanbieden. Als ondernemer kies je zelf je tijdstip en je acties uit.’ De gast koopt de consumpties online, print de voucher uit of download hem op de smartphone.

Van de Velden noemt zijn initiatief revenu management pur sang. ‘Op minder gewilde tijdstippen betaal je minder voor hetzelfde product. Net als in de hotel- en luchtvaartindustrie.’ De initiatiefnemer hoopt het aanbod dat nu op 1sterondje.nl te zien is, de komende maanden uit te breiden met meer steden en cafés.

Reageer op dit artikel