nieuws

Olympische Spelen: Heineken kleurt Londen groen

Café

Heineken heeft 150 Londense cafés groen laten verven. Aanleiding is de start van de Olympische Spelen eind deze maand in de Engelse hoofdstad. De Nederlandse bierbrouwer is een van de officiële sponsors van het sportevenement.

Olympische Spelen: Heineken kleurt Londen groen

Banners, posters, biertappen en speciaal voor de Olympische Spelen vervaardigd glaswerk. Cafés in Londen die Heineken schenken, ontvingen de afgelopen weken spullen in overvloed. Voor het personeel zijn er speciale groene Heineken-uniformen. Bovendien zijn 150 ‘pubs’ in de Engelse hoofdstad groen geverfd, zo meldt MarketingMagazine.co.uk.

De activiteiten vloeien voort uit de sponsorovereenkomst die de Nederlandse brouwer heeft met het sportevenement, dat duurt van 27 juli tot en met 12 augustus en dit jaar plaatsvindt in de Engelse hoofdstad Londen.

Holland Heineken House

Tijdens de Olympische zomerspelen huisvest in het Alexander Palace in het noorden van Londen het Holland Heineken House. Vandaag, maandag 9 juli, is het transport naar de Engelse hoofdstad begonnen, zo meldt NOS.nl. Om 10.00 uur vertrok het eerste schip.

In etappes worden vijftig containers vol spullen verscheept. Daarin zitten onder andere bouwmaterialen, koelkasten, serviesgoed, frisdrank, fusten bier en biertaps. In Londen is bovendien gestart met de opbouw van het officiële Nederlandse huis.

Albron verzorgt het eten en drinken in het Holland Heineken House. In de Olympic Club, het besloten netwerkgedeelte, gebeurt dit in samenwerking met tweesterrenchef Moshik Roth.

Reageer op dit artikel