nieuws

Piet Paulusma weerbericht vanaf Beste Terras

Café

De uitreiking van de Terras Top 100 van 2012 bij Paal 10 in Ouddorp kreeg maandag 2 juli een verrassing als afsluiter. SBS6 Weerman Piet Paulusma die zijn weerbericht altijd op locatie opneemt, deed dit deze dag vanaf het Beste Terras van 2011.

Piet Paulusma weerbericht vanaf Beste Terras

Omringd door de toppers van 2012 en de werknemers van Paal 10 gaf weerman Piet Paulusma goede weersverwachting af voor de komende dagen. Ook het terrasweer ziet er – eindelijk – beter uit.

De weerman was uitgenodigd door Misset Horeca om zijn weerbericht te komen opnemen bij de Nummer 1 van de Terras Top 100 van vorig jaar, strandtent Paal 10 in het Zuid-Hollandse Ouddorp van Anne Marie Trommel en Marc Dietvorst. De rol van Paal 10 als beste terras van Nederland wordt overgenomen door Eemlust in Baarn van de broers Guido, Rogier en Elgar Demmers.

Bekijk hier de gehele ranglijst van de Terras Top 100 van 2012.

Bekijk hier het weerbericht dat maandag 2 juli is opgenomen in Ouddorp.

Reageer op dit artikel