nieuws

Tweede Amsterdam Bar Week in september

Café

De Amsterdam Bar Week krijgt een vervolg. Van 17 tot en met 21 september slaan hoofdstedelijke locaties de handen opnieuw ineen. Aan de editie van 2012 doen zo’n veertig bedrijven mee, ongeveer een kwart meer dan het jaar daarvoor.

Tweede Amsterdam Bar Week in september

Tienduizend barliefhebbers brachten in 2011 volgens de organisatie een bezoek aan de eerste Amsterdam Bar Week. De doelstelling er een jaarlijks terugkerend evenement van te maken, lijkt gelukt: van 17 tot en met 21 september is de tweede editie en daaraan doen zo’n veertig bars uit de hoofdstad mee.

Een week lang zijn er tastings, pop-up modeshows, livemuziek en cocktailnights. Voor de liefhebbers zijn voor 25 euro zogeheten Memberships beschikbaar, goed voor een ‘vip treatment’ bij de deelnemers en een ‘gratis’ goodiebag.

Voor iPhone en Android is een gratis app te downloaden. Hiermee is het volledige programma te bekijken (definitieve programma wordt in augustus bekendgemaakt). Op de website van de Amsterdam Bar Week is de ‘my bar week’ tool te bekijken en kan een persoonlijk programma worden aangemaakt. Op die website staan ook de deelnemende bedrijven.

Reageer op dit artikel