nieuws

Verrassingen in top van Terras Top 100

Café

De ranglijst van de Misset Horeca Terras Top 100 staat dit jaar vol verrassingen. Bistro De Olliemölle uit Borcuo is de grootste stijger en springt van 10 vorig jaar naar de tweede plaats nu. Op plaats 3 staat het terras van In de Waag in Amsterdam, gevolgd door The College Hotel, ook in de hoofdstad, en op plaats 5 het terras van hotel De Heerlickheijd van Ermelo.

Verrassingen in top van Terras Top 100

De tweede plaats in de Terras Top 100 is voor Bistro De Olliemölle in Borculo. Met op de achtergrond twee imposante waterraderen die klotsend hun rondjes draaien is het terras van chef Raymond Prinsen en partner Gea Meppelink uitermate sfeervol.

De derde plaats is weggelegd voor In de Waag in Amsterdam. Voor het historische gebouw uit 1488 ligt een populair stadsterras dat goed is onderhouden en waar zowel toeristen als stadsbewoners zich thuis voelen.

Ook in Amsterdam is het terras van The College Hotel te vinden. Goed voor een vierde plaats. In dit bedrijf bestaat zeventig procent van het personeelsbestand uit ROC-leerlingen. Op de 5e plaats het terras van Regardz hotel De Heerlickheijd van Ermelo.

De complete Top 5 kreeg in tijdens de bekendmaking van de Terras Top 100 in Ouddorp een oorkonde uitgereikt.
Bekijk hier de ranglijst van de Terras Top 100 van 2012.

Reageer op dit artikel