nieuws

Fietsclub haalt 26.000 euro op voor goede doel

Café

Het team Hospitality for Life, ontstaan vanuit het fietsende netwerk Tour Culinair, heeft 26.000 euro opgehaald voor Artsen zonder Grenzen. De groep met daarin horecaondernemers fietste in acht dagen van het Italiaanse Bardonecchia naar Valkenburg aan de Geul.

Fietsclub haalt 26.000 euro op voor goede doel

Het Nederlandse gezelschap nam deel aan Tour for Life, een 8-daagse wielertocht waarin teams van zes tot negen renners van de Italiaanse Alpen naar de Cauberg in Valkenburg aan de Geul fietsen voor het goede doel. Dagelijks wordt gemiddeld 150 kilometer gefietst.

Met het team Hospitality for Life, ontstaan uit de kern van het fietsende netwerk Tour Culinair, werd 26.000 euro opgehaald. De totale opbrengst is ruim 1,6 miljoen euro, bijeen gefietst door zevenhonderd deelnemers.

Reageer op dit artikel