nieuws

Grolsch partner van 3FM Serious Request

Café

Bierbrouwer Grolsch is een van de hoofdpartners van 3FM Serious Request, de radioactie die eind dit jaar in Enschede wordt gehouden. Grolsch wil zich actief gaan inzetten om geld op te halen. Wat de bierbrouwers precies gaat doen, maakt het op 2 oktober bekend.

Grolsch partner van 3FM Serious Request

Grolsch behoort tot de grotere werkgevers in de regio Enschede en is bij regionale evenementen graag zichtbaar aanwezig. ‘Dat betekent dat we ook nu bij deze grootschalige 3FM Serious Request actie in Enschede niet willen ontbreken’, aldus algemeen directeur Tom Verhaegen van Koninklijke Grolsch.

Grolsch komt volgens eigen zeggen met een bijzondere actie. Het wat en hoe van dit initiatief maakt de bierbrouwer op 2 oktober bekend. Het Glazen Huis van 3FM staat dit jaar van 18 tot en met 24 december in het centrum van Enschede. Het opgehaalde geld wordt ingezet in de strijd tegen babysterfte.

Reageer op dit artikel