nieuws

Koffiefotoproject op Twitter en Facebook

Café

John van Wessel van Van Wessel Koffiebranders wil elke dag een foto van koffie op de werkplek gaan publiceren op sociale media. Op die manier wil Van Wessel koffie meer onder de aandacht te brengen.

Koffiefotoproject op Twitter en Facebook

Vanaf 1 oktober start Van Wessel met zijn koffiefotoproject op sociale media. ‘Het gebruik van sociale media is een belangrijk onderdeel van mijn onderneming. Ik leg contacten, krijg inspiratie, ontvang en deel kennis, leads en omzet’, aldus Van Wessel.

Via Facebook en Twitter gaat Van Wessel elke dag een koffiefoto verspreiden. Op LinkedIn roept hij mensen op om koffiefoto’s naar hem te mailen. Een maal per maand geeft Van Wessel de foto met de meeste reacties, likes of retweets een koffiepakket.

Reageer op dit artikel