nieuws

Nieuwe eigenaar voor Café Del Mar in Deventer

Café

Martijn Gerretsen is de nieuwe eigenaar van Café Del Mar aan de Brink in Deventer. De ondernemer exploiteert op hetzelfde plein ook Café de Boemel. Gerretsen neemt de exploitatie over van Geurt van Lente, die er negen jaar de scepter zwaaide.

Nieuwe eigenaar voor Café Del Mar in Deventer

Begin oktober gaan de deuren van Café Del Mar dicht voor een verbouwing. De nieuwe eigenaar Martijn Gerretsen wil de café-activiteiten uitbreiden met een sterke(re) restaurantfunctie.

Ook denkt hij na over uitbreiding. ‘Nu bestaat de onderneming uitsluitend uit de begane grond en een terras op de Brink. Uitbreidingsmogelijkheden zijn de kelder en de eerste verdieping’, aldus de nieuwe eigenaar.

Gerretsen nodigt derden uit mee te denken over de invulling van zijn nieuwe aanwinst. Via de website Samenwinnenopdebrink.nl kunnen tips worden doorgegeven. ‘Dé gouden tip wordt beloond met een koelkast ‘eigen’ bier in het café.’

Reageer op dit artikel