nieuws

Vakbeurs en biertappen in Martinikerk Groningen

Café

De Martinikerk in Groningen is maandag 1 oktober het decor van de Horeca Vakbeurs 2012. Voor het eerst is de regionale biertapwedstrijd onderdeel van het evenement, dat dit jaar plaatsvindt op maandag 1 oktober en als thema heeft ‘proeven proberen leren.

Vakbeurs en biertappen in Martinikerk Groningen

De Horeca Vakbeurs is een initiatief van Horecagroningen.nl. Onder het creo proeven proberen leren presenteren zo’n 25 standhouders zich in de Martinikerk in het centrum van Groningen.

Deelnemers aan de biertapwedstrijd strijden om een plek in de districtsfinale in de wedstrijd om de Nederlandse titel. Daarnaast verdienen de beste drie respectievelijk de gouden, zilveren en bronzen spatel. De vakjury staat onder leiding van Remco Glas, KHN-voorzitter van de sector drankverstrekkende bedrijven.

Hooghoudt presenteert tijdens de beurs drie ‘Rijke Jenevers’, die zijn geïnspireerd op de oorspronkelijke recepturen van de 124 jaar oude distilleerderij. Het gaat om no. 24 (geurig en zacht), no. 45 (vol en warm) en no. 67 (fris en fruitig).

De beurs en de biertapwedstrijden zijn maandag 1 oktober vrij toegankelijk.

Reageer op dit artikel