nieuws

Doe Maar bier voor horeca

Café

De Nederlandstalige popgroep Doe Maar krijgt een eigen bier. Het bier is sinds kort te verkrijgen in de horeca. Momenteel staat Doe Maar in de schijnwerpers vanwege optredens in Symphonica in Rosso.

Doe Maar bier voor horeca

Het bier is gemaakt door brouwerij De Prael. Na enkele proefbrouwsels is gekozen voor een Scotch Ale van 7,7 procent alcohol, met een romig weissbierkarakter, een robijnrode kleur en een bijna tropisch, exotisch karakter.

Volgens Rick Kempen van Bier&Co in Amsterdam is Doe Maar een eenmalig brouwsel dat exclusief in de horeca wordt geschonken die ‘Bier van het Moment’ voert. Tijdens een perspresentatie werd een fles aangeboden aan de leden van Doe Maar, die momenteel druk zijn met Symphonica in Rosso in Arnhem.

Reageer op dit artikel