nieuws

Norbert Cappetti van Heineken naar DE

Café

Norbert Cappetti verlaat na zeven jaar Heineken. De woordvoerder van Heineken zet zijn loopbaan voort bij DE Master Blenders 1753. Daar wordt hij als communicatiemanager verantwoordelijk voor de gehele communicatiediscipline.

Norbert Cappetti van Heineken naar DE

Dat meldt Distrifood.nl. Norbert Cappetti maakte in zijn functie onder meer twee keer het Holland Heineken House, vier keer Vrienden van Amstel Live en vier grote voetbaltoernooien mee. Hij vertrekt al over twee weken bij Heineken. Zijn (ad interim) opvolger is per 1 november Maurice Ouderland.

Eerder dit jaar maakte ook Wouter Fijnaut de overstap van Heineken naar DE. De voormalige horecadirecteur van de bierbrouwer maakte per 1 februari de overstap naar. Hij werd algemeen directeur Douwe Egberts Coffee Systems Benelux. Naast de horeca kreeg hij ook ziekenhuizen, bedrijven en instellingen onder zijn hoede.

Reageer op dit artikel