nieuws

Onderzoek ondernemerstevredenheid in Rotterdam

Café

Er komt in Rotterdam een onderzoek naar de tevredenheid onder ondernemers over de samenwerking met de gemeente. Koninklijke Horeca Nederland gaat op verzoek van de lokale VVD-fractie uitzoeken of het nieuwe horecabeleid in de praktijk ook daadwerkelijk zorgt voor minder regeldruk.

Onderzoek ondernemerstevredenheid in Rotterdam

Het nieuwe horecabeleid in Rotterdam zorgt volgens het college van B&W voor minder regeldruk, legt VVD-raadslid George van Gent tegen Dichtbij.nl uit waarom er een onderzoek komt naar de tevredenheid van horecaondernemers over de samenwerking met de gemeente.

De politieke partij wil weten of dit in de praktijk ook zo wordt ervaren door de circa 1800 Rotterdamse bedrijven.

Met het onderzoek wil de VVD Rotterdam voorkomen dat de regeldruk alleen op papier vermindert. Van Gent daarover in het artikel: ‘We wilen daarom graag weten hoe ondernemers het contact met de gemeente ervaren en waar de knelpunten zitten.’

Op verzoek van de VVD gaat Koninklijke Horeca Nederland het onderzoek uitvoeren. Daarbij worden ook ondernemers ondervraagd die geen lid zijn van de brancheorganisatie. Aanleiding voor het initiatief is de Horecanota Rotterdam 2012-2016.

Reageer op dit artikel