Weer Rivièra Maison met eigen horeca

Weer Rivièra Maison met eigen horeca

In Hoofddorp komt de tweede vestiging van woonwinkel Rivièra Maison met eigen horeca. Vorig jaar maart ging de eerste locatie van het horecaconcept van Rivièra Maison - East Coast Café - open in Den Haag.

Rivièra Maison richtte eerder al een restaurant in Hoofddorp in en een hotel in Castricum. Het nieuw te openen woonwarenhuis in Hoofddorp van Rivièra Maison krijgt de tweede eigen horecalocatie van het luxe merk.

Rivièra Maison besteedt de horeca niet uit aan een cateraar of derde partij. De locatie in Den Haag wordt door twee ondernemers gerund voor eigen rekening. Zij nemen ook de locatie in Hoofddorp op zich. Het gaat om Tom Kampes en Gert Dekker. Dekker kwam van Albron en Kampes was voor zijn komt naar Rivièra Maison chef-kok van restaurant Landgoed Groenendaal in Heemstede.

Rianne Kleijntjens van het interieurmerk liet eerder aan Misset Horeca weten dat deze horecaondernemers zelfstandig werken maar dat alles wel in samenspraak met Rivièra Maison  verloopt. 'Het hele lunchcafé plus de menukaart is natuurlijk wel overgoten met een Rivièra Maison sausje. Maar aangezien wij gespecialiseerd zijn in interieur en niet in koken en serveren hebben we dat deel uit handen gegeven.'

Bekijk hier een fotoreportage van het East Coast Café in Den Haag.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.