nieuws

Won Yip start zaak in Londen

Café

Won Yip, nummer 76 uit de Misset Horeca Top-100, is een club annex restaurant gestart in Londen. De Amsterdamse horecaondernemer zegt in Amsterdam geen nieuwe kansen meer te zien.

Won Yip start zaak in Londen

Yip heeft zich aangesloten bij het managementteam van Sushi Samba. ‘Deze managing partners hebben filialen in New York, Miami, Chicago en Las Vegas. De nieuwe locatie in Londen is in de Heron Tower, een gebouw van ruim 200 meter hoog’, aldus Yip in De Telegraaf.

Won Yip is in Amsterdam actief met zeven horecazaken waaronder de bij toeristen bekende zaken Majestic, de Euro Pub, Players, Yip Fellows en het bekende café Zwart. De zeven zaken van Yip waren afgelopen jaar goed voor een omzet van 10,1 miljoen euro. Daarmee staat de Yip Groep op plaats 76 in de Misset Horeca Top-100, de ranglijst met grootste horecabedrijven van het land.

Reageer op dit artikel