nieuws

3D-schildering Grolsch voor Serious Request

Café

Grolsch heeft een 3D-schildering laten maken van het speciale 3FM Serious Request-blik. Het kunstwerk is geplaatst in winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht en moet de eindejaarsactie ondersteunen die dit jaar plaatsvindt in Enschede. De brouwer is één van de hoofdpartners.

3D-schildering Grolsch voor Serious Request

Onder het mom ‘Raise your Can’ wil Grolsch consumenten aanzetten de actie 3FM Serious Request te ondersteunen. De brouwer is één van de hoofdpartners van de eindejaarsactie, die dit jaar Enschede als kloppend hart heeft. In het centrum zenden dj’s van de radiozender uit vanuit een Glazen Huis.

Horeca-actie voor goede doel

Grolsch overhandigt op 24 december een cheque en wil met de 3D-schildering consumenten aanzetten te doneren. Het kunstwerk is tot donderdag 13 december te bekijken in winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht, ter hoogte van de Media Markt en de Gall & Gall.

Voor de horeca organiseert de brouwer op 200 Grolsch-locaties de 3FM Serious Request P(l)op Quiz, in supermarkten wordt voor het goede doel, dit jaar het tegengaan van babysterfte, een speciaal bierblik verkocht.

Reageer op dit artikel