nieuws

Kapsalon en café onder één dak

Café

De haren laten knippen in het café of een biertje drinken bij de kapper. Het kan vanaf zaterdag 15 december in het Belgische Harelbeke bij Cafee Coifee van ondernemer Evelien Snauwaert.

Kapsalon en café onder één dak

Een kapsalon die tegelijk een café is, en vice versa, zo schrijft het Belgische Nieuwsblad.be. In het eerste deel van het pand bevindt zich een café, wie doorloopt betreedt een omgeving met kappersstoelen en wasbakken.

Ondernemer Eveline Snauwaert (41) spreekt in het artikel van ‘een droom die werkelijkheid wordt’. Ze vertelt te zijn opgegroeid tussen de cafés. Haar vader was bierhandelaar en trok van café naar café om zijn bier te verkopen.

Tot voor kort had Snauwaert zeven jaar een kapsalon in Beieren-Leie, nu komt het café er ook. Ze krijgt daarbij steun van brouwerij Bockor, die eigenaar is van het pand. ‘We merken dat originele concepten het goed doen, vandaar dat we meteen geloofden in het idee’, laat een woordvoerder van Bockor weten aan Nieuwsblad.

Het café dat er zat, is verbouwd tot een moderne zaak. Volgens Snauwaert is het niet alleen de bedoeling dat mensen in het café wachten tot het hun beurt is om geknipt te worden. Cafee Coifee moet ook een echt café zijn.

De kapsalon sluit dagelijks om 17.00 uur. Het café is op dinsdag en woensdag tot 23.00 uur open en op donderdag en in het weekeinde tot in de kleine uurtjes.

Reageer op dit artikel