nieuws

Top 100-café start maaltijdenservice

Café

Top 100-café ’t Bonte Paard in het Noord-Hollandse Laren gaat maaltijden serveren. De nieuwe dienst wordt vanaf zaterdag 15 december aangeboden in samenwerking met cateringebedrijf Pandelaar & Chefs in Huizen.

Top 100-café start maaltijdenservice

Vanaf 15 december gaat ’t Bonte Paard in Laren op de zaterdagavonden maaltijden serveren, zo schrijft Radio6FM op de website. De nieuwe service draagt de naam ‘Bonte Hap’, de maaltijden worden verzorgd door het Huizense cateringbedrijf Pandelaar & Chefs.

Eigenaar Frank van Dijk van ’t Bonte Paard spreekt in het artikel van een ‘aanzienlijke uitbreiding van de service naar de gasten’. Na voorintekening kunnen cafébezoekers in de dinerzaal van hun maaltijd genieten.

’t Bonte Paard in Laren staat op plek 48 in de Misset Horeca Café Top 100 voor 2013.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels