Café M'n Ex beste rokerscafé

Café M'n Ex beste rokerscafé

Café M'n Ex in Den haag is door weekblad Revue en website HierMagHetWel.nl uitgeroepen tot Nederlands beste rookvriendelijke café. 3FM-dj Sander Lantinga reikt woensdagavond de RevuRookpluim uit aan het Haagse café.

Volgens het juryrapport is bij de inrichting van het nieuwe bedrijf goed nagedacht over het comfort van de rokende gast. De rookruimte, midden-achter in de zaak, ziet er van binnen uit als een soort blokhut van zeer forse afmetingen, heeft een aantal tafeltjes en zelfs een trap naar een verdieping, aldus de jury.

De RevuRookpluim is een verkiezing van het meest rookvriendelijke café van Nederland en wordt georganiseerd door HierMagHetWel.nl en weekblad Revu. Woensdagavond 17 december reikt radio-dj en juryvoorzitter Sander Lantinga de prijs uit aan café M’n Ex.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.