Café organiseert Rook je Rot

Café organiseert Rook je Rot

Café St.-Anneke in Nijmegen vindt dat kroegbezoek en roken bij elkaar hoort. Om in stijl afscheid te nemen van de sigaret aan de bar organiseert het horecabedrijf zondag samen met tabakswinkel 't Rokerspaleis Rook je Rot.

Het is volgens kastelein Pierre de Haard jr. de bedoeling dat de tabaksrook zondag letterlijk uit ramen en deuren naar buiten walmt.

Eric en Harry Lensen van 't Rokerspaleis zorgen voor een sigarenproeverij en leveren losse tabak, waarmee tafels en bar bestrooid worden. St.-Anneke zorgt voor gratis sigaretten.

De Haard, zelf ook roker, denkt dat zijn café zondag zeker geen plek zal zijn voor antirokers. Die krijgen vanaf woensdag ruim baan, als de rokers hun heil moeten zoeken onder parasols op het terras.

Meer weten over het rookverbod? Bekijk dan onze uitgebreide rookpagina's.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.