Lion Noir nieuwe hotspot van Casper Reinders

Lion Noir nieuwe hotspot van Casper Reinders

De bekende Amsterdamse conceptbedenker Casper Reinders opent binnenkort een nieuwe horecazaak in Amsterdam. De man achter de bekende zaken Jimmy Woo en Bo Cinq opent in de Reguliersdwarsstraat het bedrijf Lion Noir.

De opening van Lion Noir wordt gemeld door Reguliers.net. De zaak komt in het pand waar eerder Het Tuynhuys was gevestigd. Wanneer Lion Noir open gaat, is nog niet bekend.

Reguliers.net meldt dat er momenteel wordt gewerkt aan een spectaculaire nieuwe inrichting met de meest verrassende en uiteenlopende elementen, zoals camouflagebehang, opgezette pauwen en zeventiende eeuwse tapijten.

Peter Koop van Reguliers.net over toekomstige aanwinst Lion Noir voor Reguliersdwarsstraat: ‘Deze nieuwe zaak zal een welkome aanwinst en een inspirerende impuls zijn voor de Reguliersdwarsstraat, waar eerder alle grote homohorecazaken van wijlen Sjoerd Kooistra werden gesloten. Zoals de andere horecazaken van Reinders zal ook Lion Noir zich waarschijnlijk niet speciaal op een homopubliek richten’.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.