Terrasinnovatie met mobiel bestellen en betalen

Terrasinnovatie met mobiel bestellen en betalen

Op een terras een drankje of een maaltijd bestellen via je mobiele telefoon? Het kan met MyOrder. Dit systeem is ontwikkeld door het Groningse ICT-bedrijf ITIS en werkt via mobiel internet.

De klant zoekt de menukaart van het etablissement waar hij zich bevindt op de site mobile.myorder.nl en plaatst daar met vermelding van zijn tafelnummer zijn bestelling.

Via Rabobank Mobiel wordt het bedrag vervolgens vanzelf afgeschreven van de rekening van de klant en rolt er achter de bar een bonnetje uit de kassa met de bestelling, het tafelnummer en de mededeling dat de order betaald is.

Op dit moment zijn er twee horecagelegenheden, Kaap Hoorn en De Pintelier (nummer 14 in de Café Top-100 van Misset Horeca) in Groningen, waar gebruik gemaakt kan worden van MyOrder. Volgens ITIS is het zowel een service voor de klant als voor de horecaondernemer.

Meer nieuws over terrassen

Bekijk deze collectie

Menukaart

De menukaart is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de bedrijfsvoering. Hier staat immers datgene wat je verkoopt. Hoe maak je een menukaart, wat zet je erop en welke prijzen horen daarbij? In deze collectie tips en inspiratie voor het maken van een winstgevende menukaart.