Wijnbar Vyne open in januari

Wijnbar Vyne open in januari

Het populaire Amsterdamse restaurant Envy opent begin volgend jaar de nieuwe wijn- en delicatessenbar Vyne. Initiatiefnemer van de wijnbar is Bert van der Leden, de grote man achter de Amsterdamse Supperclub.

Vyne aan de Prinsengracht 441 is de moderne variant van het bruine café waar de exclusieve wijnen worden geserveerd met hapjes van hoge kwaliteit. Vyne meldt dat het graag in een modern Bourgondische omgeving haar gasten de ultieme wijn-spijservaring presenteren. De zaak biedt keus uit ruim 250 flessen wijn, waarvan een groot deel per glas verkrijgbaar is.

Wijnspecialisten

Vyne werkt nauw samen met wijnimporteur Vintes. Daarnaast laat het bedrijf zich adviseren door gerenommeerde chefs en wijnspecialisten over de ideale wijn-spijscombinaties. De inrichting is verzorgd door architectenbureau Concrete.

De perspresentatie van Vyne is woensdag 20 december. Begin januari gaat de zaak open voor het publiek.

Zie ook:

Supperclub start wijnwinkels (26-10-2006)

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.