Rotterdam krijgt groen dakterras in centrum

Rotterdam krijgt groen dakterras in centrum

Rotterdam heeft er een opvallend horecaterras bij. Engels Grandcafé Rotterdam Zalen in hartje Rotterdam heeft sinds afgelopen weekend een volledig ingericht terras met uitzicht op de skyline van de havenstad.

Het groene dakterras op het Groothandelsgebouw is open van mei tot en met begin oktober. Voor de inrichting van het dakterras tekent Erwin Stam Tuinstudio. Het dakterras kenmerkt zich door veel groen zoals planten en struiken.

Op de kaart van Engels staan drankjes en tapas. Het terras doet komende zomer tevens dienst als locatie voor feestelijke evenementen, talkshows en expat borrels. Ook wordt het terras verhuurd voor barbecuepartijen of feesten met dj’s.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.