Oranjecafé wordt Duitse Bierstube

Oranjecafé wordt Duitse Bierstube

Café Boetje in het Brabantse Geffen heeft een opvallende metamorfose ondergaan. Het horecabedrijf was tot voor kort volledig in de ban van het Nederlands elftal en kleurde fel oranje. Na het debacle van Nederland op het EK is het café veranderd in een Duitse Bierstube.

Volgens eigenaar Boet van Dijk kwam het idee van een van de gasten. ‘Nadat Oranje werd uitgeschakeld zijn we gaan brainstormen en al vrij snel stak Duitsland er met kop en schouders bovenuit’, aldus Van Dijk op OmroepBrabant.nl.

De gevel van Café Boetje is versierd met Duitse vlaggen. Ook op het dak ligt een grote Duitse vlag. In het café zijn delen van het interieur geverfd in de Duitse kleuren. Van Dijk laat weten dat als Duitsland uit het toernooi gaat, hij niet nog eens voor een ander land kiest. ‘Dan houd ik het voor gezien. Een keer is leuk’.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.