Nieuwe eigenaar voor woning Sjoerd Kooistra

Nieuwe eigenaar voor woning Sjoerd Kooistra

De villa van wijlen Sjoerd Kooistra in het Gelderse Ubbergen is verkocht. De nieuwe eigenaar heeft volgens Quotenet 1,55 miljoen euro betaald voor de woning, waarin de horecatycoon maandag 28 juni 2010 werd aangetroffen nadat hij een eind aan zijn leven had gemaakt.

Wie de nieuwe eigenaar is van de villa van wijlen Sjoerd Kooistra in Ubbergen, nabij Nijmegen, is nog onbekend, meldt Quotenet op de website. Reden hiervoor is dat het Kadastrale transport nog niet heeft plaatsgevonden.

Wel duidelijk is dat de woning is verkocht voor 1,55 miljoen euro. Dat is volgens het artikel beduidend minder dan de 2,65 miljoen euro die Sjoerd Kooistra er in 2003 voor betaalde.

De opbrengst van de verkoop is voor hypotheekhouder ABN Amro, zo meldt Quotenet op basis van het laatste faillissementsverslag van de curator van Plassania, Sjoerd Kooistra’s holding.

Sjoerd Kooistra werd maandag 28 juni 2010 dood aangetroffen in zijn woning in Ubbergen. Later werd duidelijk dat het ging om zelfdoding, vastgesteld door sectie en een gevonden afscheidsbrief.