nieuws

Finalisten Bier en Gastronomie Award bekend

Café

Het Biergenootschap der Lage Landen heeft de vijf bedrijven gepresenteerd die kans maken op de Bier en Gastronomie Award 2013. De finalisten zijn: hotel en tapperij De Poshoorn (Maastricht), Jopenkerk (Haarlem), Het Brouwcafé (Scheveningen), restaurant-partycentrum De Ruyterhof (Rijsbergen) en Belgisch biercafé Olivier (Utrecht). De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens de Week van Het Nederlandse Bier, van 23 mei tot en met 2 juni.

Finalisten Bier en Gastronomie Award bekend

De vijf finalisten worden onaangekondigd bezocht in de loop van maart en april. Tijdens de Week van het Nederlandse Bier maakt organisator Het Biergenootschap der Lage Landen bekend wie de vijfde Bier en Gastronomie Award wint en restaurant Dégust in Hoogeveen opvolgt.

De Bier en Gastronomie Award is gericht op restaurants/eetcafés, waar bier-spijscombinaties hoog in het vaandel staan. Deze restaurants hebben een menukaart, die zijn voorzien van een biersuggestie.

Het Biergenootschap der Lage Landen is een gezelschap met leden uit de Nederlandse en Belgische bierwereld en zet zich in voor de promotie van bier. Daarbij combineert het de Nederlandse bierbekendheid met de Belgische biercultuur.

Reageer op dit artikel