nieuws

62,5 procent deelt hectoliterkorting niet

Café

Bijna twee derde van de horecaondernemers deelt zijn of haar hectoliterkorting niet met collega’s. Op de stelling ‘Niemand heeft iets te maken met mijn hectoliterkorting’ op de website van Misset Horeca antwoordde 62,5 procent met eens.

62,5 procent deelt hectoliterkorting niet

Voor een ruime meerderheid van de horecaondernemers heeft zijn of haar collega niets te maken met zijn of haar hectoliterkorting. Bijna twee derde van de stemmers antwoordde met eens op de stelling ‘Niemand heeft iets te maken met mijn hectoliterkorting’.

37,5 procent van ondernemers koos voor de optie oneens. Zij hebben minder moeite met het delen van hun korting, al is daarmee natuurlijk nog niet gezegd dat zij hun collega’s ook daadwerkelijk informeren over hun voorwaarden.

De stelling over de hectoliterkorting was de tweede op de website van Misset Horeca. In totaal brachten 136 ondernemers hun stem uit. Vorige week werden 195 stemmen uitgebracht op de stelling ‘De politiek wil een ander rookbeleid. Mij best. Ik bepaal zelf wat ik doe.

Weet u concullega uw hectoliterkorting op bier? Discussieer mee in onze LinkedIn-groep.

Op de homepage kan vanaf vandaag worden gestemd op de nieuwe poll: ‘De eerste Restaurant Week van 2013….’.

Reageer op dit artikel