nieuws

CoffeeCompany in Circustheater Scheveningen

Café

CoffeeCompany, sinds december 2011 eigendom van Douwe Egberts, opent een vestiging in het AFAS Circustheater in Scheveningen. De opening is zondag 3 maart tijdens het premièreweekeinde van de musical Sister Act.

CoffeeCompany in Circustheater Scheveningen

Stefan Swart, algemeen directeur van DE Café & CoffeeCompany vertelde over de nieuwe vestiging van CoffeeCompany tijdens de officiële opening van het Nationale-Nederlanden Douwe Egberts Café in Rotterdam op woensdag 20 februari.

De nieuwe vestiging is bedoeld voor bezoekers van het theater en badgasten. Swart: ‘Theatergasten bieden wij de gelegenheid om voor aanvang van de voorstelling een lekker kopje koffie te komen drinken. Strandbezoekers zijn echter ook van harte welkom.’

De musical Sister Act gaat in het eerste weekeinde van maart in première in het theater in Scheveningen. Dat gebeurt in aanwezigheid van de Amerikaanse actrice Whoopi Goldberg, die de hoofdrol speelde in de gelijknamige film uit 1992.

Reageer op dit artikel