nieuws

Horecaondernemers bieden training stoppen met roken aan

Café

Zestien horeca-ondernemers uit ’s-Hertogenbosch bieden hun gasten op 16 en 17 februari een cursus stoppen met roken aan.

Horecaondernemers bieden training stoppen met roken aan

De zestien Bossche horeca-ondernemers bedachten de actie nadat ze gezamenlijk een stoptraining hadden gevolgd. Het gemak waarmee ze konden stoppen met roken, bracht hen op het idee.
Samen met de Stichting Ik Stop Ermee hebben voor hun gasten de aanbieding dat ze in ruil voor €100 gegarandeerd en voorgoed leren stoppen met roken. Wie weer begint met roken, kan zijn geld terug krijgen.
Opvallend
De Stichting Ik Stop Ermee laat in een persbericht weten de actie van de Bossche horeca-ondernemers ‘opvallend’ te vinden ‘omdat caféhouders zich steeds felle tegenstanders van het rookverbod in de horeca hebben getoond. Met deze actie laten de Brabantse ondernemers zien dat ze zich graag inspannen voor een rookvrije horeca. Maar dan wel op een positieve manier en niet door een verbod.’

Reageer op dit artikel