nieuws

Nieuw bedrijf voor Brothers Horeca Groep

Café

De Brothers Horeca Groep is de nieuwe eigenaar van Buitenplaats Hofstede De Beesde in Bunnik. Hiermee heeft Brothers acht bedrijven in beheer. Eigenaren Rob en Marco Peek zoeken nog actief naar nieuwe locaties voor hun horecagroep.

Nieuw bedrijf voor Brothers Horeca Groep

De nieuwe aanwinst van de Brothers Horeca Groep Horecabedrijf De Beesde ligt aan de Kromme Rijn in Bunnik. De locatie heeft vijf zalen en biedt plaats aan maximaal twaalfhonderd gasten. Voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Er zijn tweehonderd gratis parkeerplaatsen beschikbaar.

De Beesde gaat even op slot voor een korte verbouwing. In april gaan de deuren weer open. Na de zomer zal ook het achterliggende Kasteel Cammingha, direct gelegen aan rivier de Kromme Rijn, gereed zijn voor zakelijke en particuliere evenementen.

Naast De Beesde is de Brothers Horeca Groep verantwoordelijk voor Zuiver in Utrecht, Down Under in Nieuwegein, Belle in Oud-Zuilen, ’t Hoogt in Utrecht en Studio A12. Ook The Basket in Amsterdam en Utrecht behoren tot de Brothers Groep.

Reageer op dit artikel