nieuws

Awards voor concepten van HMS Host

Café

Horeca-exploitant HMS Host Schiphol Airport heeft op 14 maart de Innovation Award 2012 gewonnen voor de horecaconcepten Café Comunal en Kiosco Comunal op de C-pier.

Awards voor concepten van HMS Host

De Innovation Award 2012 is een onderscheiding voor het meest vernieuwende en onderscheidende concept op de luchthaven Schiphol. Café Comunal en Kiosco Comunal kregen de prijs omdat ze met hun warme en ongedwongen Spaanse sfeer goed aansluiten bij de belevingswereld van reizigers die vanaf de C-pier vertrekken naar Zuid-Europese bestemmingen.
Beide concepten van HMS Host zijn sinds vorig jaar op de Nederlandse luchthaven Schiphol te vinden.

Guestfriendliness Award 2012

Naast de Innovation Award 2012 hebben de HMSHost-teams van Dutch Bar en Touch Down de Guestfriendliness Award 2012 gekregen. Jan Willem Hilbron, General Manager van HMSHost Schiphol Airport, toonde zich verguld met de onderscheidingen. ‘Wij werken continu aan ons motto ‘Making the Traveler’s Day Better. We zijn dan ook erg trots op de erkenning van Amsterdam Airport Schiphol voor onze inspanningen.’
Alle prijzen maken deel uit van de Schiphol Consumer Awards, die Amsterdam Airport Schiphol jaarlijks uitreikt aan zakelijke relaties die een uitzonderlijke prestatie hebben geleverd op het gebied van gastvrijheid, innovatie en kwaliteit.

Reageer op dit artikel