nieuws

DE maakt exclusieve koffieblend voor Rijksmuseum

Café

Douwe Egberts heeft een speciale koffiemelange gemaakt voor het Rijksmuseum. Dit naar aanleiding van het feit dat het koffiebedrijf sponsor is geworden van het internationaal bekende museum in Amsterdam.

DE maakt exclusieve koffieblend voor Rijksmuseum

Dat meldt Molblog.nl. De zogeheten ‘D.E Dutch Master Blend Rijksmuseum’ wordt geschonken in het nieuwe museumcafé. Voor de nieuwe koffieblend ging DE op zoek naar oude koffiesmaken en vond die in koffiebonen uit Sumatra en Ethiopië. De koffiebonen in deze blend worden apart gebrand.

Volgens Wouter Fijnaut van DE komen de rijke werelden van koffie en kunst samen in de samenwerking tussen DE en het Rijksmuseum. ‘Douwe Egberts en Rijksmuseum weten mensen een bijzondere ervaring te bieden. Beide zijn sterke Nederlandse merken met een internationale uitstraling’, aldus Fijnaut op Molblog.nl.

Douwe Egberts wil ieder jaar een nieuwe exclusieve koffieblend ontwikkelen voor het Rijksmuseum.

Reageer op dit artikel