nieuws

Debuut lanceert nieuw concept Stan & Co in Utrecht

Café

Stan & Co heet het nieuwe horecaconcept uit de koker van Debuut BV. Op 25 april opent deze stadszaak haar deuren in Utrecht.

Debuut lanceert nieuw concept Stan & Co in Utrecht

Het nieuwe horecaconcept Stan & Co is te vinden in het hart van Utrecht, op de Ganzenmarkt. Gasten kunnen er van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat, zeven dagen per week terecht. Centraal bij Stan & Co staat het genieten van het goede leven.
Het aanbod varieert van koffie in de ochtend tot een lunch of afternoon tea in de middag tot een diner in de avond.
De inrichting van Stan & Co is stoer en industrieel met staal, leer en hout. In het interieur en meubilair komt het gebruik van deze ruwe elementen terug. Naast stenen muren zijn er hardhouten tafels en dienen loungebanken en hoge krukken als zitgelegenheid.

Stan & Co komt uit de stal van horecaconcern Debuut BV. Zij zijn verantwoordelijk voor horecaconcepten als Mad Mick’s Breakaway in Rotterdam, De Vooruitgang in Eindhoven, Belgian Beer Café Olivier in Utrecht en Leiden. Verder maken de Mexicaanse restaurants van Popacatepetl deel uit van het concern. In totaal vallen er 28 horecabedrijven onder het beheer van Debuut BV.

Reageer op dit artikel