nieuws

Horeca rond Dam Amsterdam 30 april open

Café

Cafés en restaurant rond de Dam in Amsterdam mogen op 30 april de deuren openen. Burgemeester Van der Laan heeft dat dinsdag 12 maart laten weten aan ondernemers die waren afgekomen op een speciale bijeenkomst, die in het teken stond van de troonswisseling die op die dag plaatsvindt.

Horeca rond Dam Amsterdam 30 april open

Tijdens de troonswisseling op 30 april zijn winkels, cafés en restaurants rond de Dam gewoon open, zo schrijft AT5 op de website. Burgemeester Van der Laan van Amsterdam heeft dat dinsdag 12 maart laten weten tijdens een bijeenkomst in de Beurs van Berlage voor buurtbewoners en ondernemers.

De meeting stond in het teken van de aankleding van de omgeving en de veiligheidsmaatregelen op 30 april, aldus het artikel. Er worden straten afgesloten voor verkeer, geparkeerde auto’s moeten weg en op bepaalde momenten moeten de ramen in de omgeving dicht zijn.

Reageer op dit artikel