nieuws

Meeste Utrechtse rookboetes in Bunschoten

Café

Horecabedrijven in Bunshoten zijn afgelopen jaar in de provincie Utrecht het meest op de bon geslingerd vanwege het overtreden van het rookbeleid. Totaal werden ruim honderd rookboetes uitgedeeld in de Utrechtse horeca.

Meeste Utrechtse rookboetes in Bunschoten

In Bunschoten werd veertien maal een bekeuring uitgeschreven. In de stad Utrecht gingen elf horecabedrijven op de bon en in Zeist tien. In de gemeentes Bunnik, Utrechtse Heuvelrug, Eemnes, Montfoort en Renswoude werden geen overtredingen geconstateerd. Dat meldt RTVUtrecht.nl.

Horecazaken die zich wel aan de regels houden, klagens volgens RTVUtrecht.nl dat de NVWA te weinig controleert. In de provincie Utrecht zijn afgelopen jaar 1.200 rookcontroles in horecabedrijven uitgevoerd.

Reageer op dit artikel