nieuws

Top 100-café De Beurs in andere handen

Café

Philip van Opstal is de nieuwe eigenaar van De Beurs in Oosterhout. Hij heeft het top 100-café overgenomen van Cor Hooijmaaijers. Misset Horeca meldde in januari al dat Hooijmaaijers de zaak van de hand deed, maar hij wilde toen niet vertellen wie de nieuwe eigenaar werd.

Top 100-café De Beurs in andere handen

Sinds 1 maart is Philip van Opstal de nieuwe eigenaar van De Beurs in het Brabantse Oosterhout, zo schrijft BN De Stem op de website. Hij heeft het café aan de Klappeijstraat overgenomen van Cor Hooijmaaijers. De Beurs staat op plek 53 in de 2013-editie van Café Top 100 van Misset Horeca.

Van Opstal had eerder een café in Rijen. Dat was iets dat Hooijmaaijers in januari wel wilde vertellen aan MissetHoreca.nl: ‘Dat heeft hij verkocht, omdat hij naar Spanje vertrok. Dat ging uiteindelijk niet door en nu gaat hij dus weer aan de slag als ondernemer in Nederland.’

De Beurs is aangesloten bij de Alliantie van Biertapperijen, heeft 235 bieren en een whisky-lijn. Mede daarom blijft Hooijmaaijers aan het café verbonden, zo vertelde hij in januari eveneens aan MissetHoreca.nl.

Reageer op dit artikel