nieuws

Top 100-café De Zwarte Ruiter wint Haagse prijs

Café

Top 100-café De Zwarte Ruiter in Den Haag heeft zondag 14 april de Haagse Parel ontvangen, zo schrijft Omroep West op de website. De prijs, die voor de tweede keer is uitgereikt, gaat naar een bedrijf dat ‘een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan de Haagse economie’.

Top 100-café De Zwarte Ruiter wint Haagse prijs

De Haagse Parel wordt jaarlijks uitgereikt aan een bedrijf dat een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan de Haagse economie, zo schrijft Omroep West op de website. In 2013 gebeurde dat voor de tweede keer, nadat de primeur vorig jaar was voor Madurodam.

De prijs werd uitgereikt door wethouder Henk Kool, die eigenaar Maarten Hinloopen prees ‘voor zijn ondernemerslust en zijn bijdrage aan de ontwikkeling van de Grote Markt’, aldus het artikel. De Zwarte Ruiter, nummer 92 in de Misset Horeca Café Top 100. vierde zaterdag het 25-jarig jubileum.

De Haagse Parel is van hout en heeft de vorm van een oester met daarin een parel.

Foto: website De Zwarte Ruiter

Reageer op dit artikel