nieuws

Won Yip: ‘Koninginnedag kostbare commercial

Café

Won Yip exploiteert zo’n tien horecazaken waarvan een flink aantal op of rondom De Dam in Amsterdam. Voor hem is Koninginnedag op 30 april met het aftreden van Koningin Beatrix en de komst van Koning Willem Alexander geen commercieel feestje. ‘Commercie is die dag van ondergeschikt belang. Veiligheid staat voorop.

Won Yip: ‘Koninginnedag kostbare commercial

Horecaondernemer Won Yip exploiteert onder andere Majestic, Europub en Café Zwart op De Dam in Amsterdam. Voor hem is 30 april geen dag om lekker binnen te lopen zegt de horecaondernemer in de weekendbijlage Persoonlijk van het Financieele Dagblad.

‘Het wordt een bijzondere dag. Niet zozeer voor mij als ondernemer. Veiligheid staat voorop, commercie is van ondergeschikt belang. De beelden worden wereldwijd uitgezonden. Ik zie de dag als een kostbare doch effectieve commercial,’ zegt Won Yip, ook wel Mr Damsquare genoemd.

Reageer op dit artikel